Adam & Eve masszírozós vibrátor Rose Gold Edition

Vibrátor/Masszírozók

https://dreamsexshop.hu/adam-and-eve-masszirozos-vibrator-rose-gold-edition-1922

Válaszd Te is a Hozzád illő mágikus masszőrt!

Akár gyengéd masszázs izgat fel, akár a vadabb vibrációt kedveled, az Adam & Eve masszírozós vibrátor remek partnered lehet, ha egy csodás és kényetető orgazmusra vágysz. Válogass kedvedre a 10 rezgési funkció és az 5 intenzitási fokozat között és engedd, hogy a szuper sima szilikonos fej végezze a dolgát a csiklódon! Az eredménnyel biztosan elégedett leszel!

Az Adam & Eve masszírozós vibrátor segíthet akkor is, ha lábaid vagy karjaid kívánnak frissítő masszázst egy fárasztó nap végén.  Ez a sokoldalú mágikus masszőr egy igazi társ az egész tested kényeztetésben.

Az Adam & Eve wand vibrátor tetszetős Rose Gold Edition kivitele háromgombos kezelőpaneljéről egyszerűen irányítható, vezeték nélküli kialakítású, így kényelmesen használható. USB töltőkábelével az Adam & Eve masszírozós vibrátor újratöltése is nagyon egyszerű és praktikus. Egy töltéssel kb. 2 óra az üzemideje, ezért a hosszabb ideig tartó kalandok sem okozhatnak neki problémát.

Tapasztald meg Te is a wand vibrátorok adta határtalan élvezeteket és rendeld meg most kényelmesen webshopunkból, ingyenes szállítással az Adam & Eve Rose Gold Edition masszírozós vibrátort!

Az üzlet kínálata eltérhet a webáruház készletétől. Személyes vásárlás előtt érdeklődj a 06-1-788-4157-es telefonszámon.