Bathmate Hydromax X40 – pénisznövelő hydropumpa

Férfiaknak/Péniszpumpák

https://dreamsexshop.hu/bathmate-hydromax-x40-aqua-blue-p-4738

Vízzel működő, hidroterápiás péniszpumpa, amelynek segítségével könnyedén lehet keményebb a szerszámod, és minden eddiginél lehengerlőbb a szexuális teljesítményed! A korábbi Bathmate Hydromax változathoz képest intenzívebb és hatékonyabb szívóképességgel rendelkezik, ennek köszönhetően pedig akár 30-40%-kal nagyobb péniszt érhetsz el általa. Legyél keményebb, erőteljesebb, robosztusabb az ágyban! Super Comfort Slave kialakításának köszönhetően használata nemcsak hatékony, de különlegesen kényelmes is.

Mit érhetsz el vele?

Már 15 perc alatt látható az alkalmazás eredménye. A péniszed hosszát akár 6 cm-rel is képes megnövelni a Hydromax Xtreme X40, miközben a vastagsága és tömörsége akár 30-40%-kal is javulhat. Minimum 6 hetes, tehát folyamatos használat esetén pedig tartós méretnövekedést is elérhetsz a férfiasságodon.

Használat:

Várd meg, míg a pumpa megtelik vízzel, majd a használati utasításnak megfelelően, vezesd a péniszed a hengerbe. Ezt követően pumpáld kb. 15 percen keresztül a tökéletes eredményért – a masszázsra emlékeztető kezelés kényeztető élmény is lesz egyben. Figyelem: mindig pontosan kövesd az útmutatóban leírtakat!

Termék tulajdonságok:

Anyaga: tartós polikarbonát műanyag + a mandzsetta résznél bőrbarát, selymes TPE szilikon (EU-konform, phthalát-mentes);
Mérete: teljes hossza 34 cm, ebből a mélység 26 cm, átmérője 6,5 cm;
Speciális, 360 fokos forgatást vagy ferde tartást lehetővé tevő, Swivel Bellows funkcióval ellátva;
Színválaszték: teljesen átlátszó, vagy átlátszó kék, vagy átlátszó piros.

Rendeld meg akár azonnal a webshopunkon keresztül! 15 000 Ft felett a kiszállítás díjtalan.