‘BunnyTron – Thruster’ 7 funkciós forgófejes vibrátor

Vibrátor/Gyöngyös vibrátorok

https://dreamsexshop.hu/bunnytron-thruster-7-funkcios-forgofejes-vibrator-1171

Nyuszi lehengerlő extrákkal! A „nyulas” vibrátorok mindig is a legkelendőbb élvezethozók közé tartoztak, de ebbe a vibrátorba olyan extrák kerültek bele, amiktől szinte biztos, hogy függővé válsz. Elvégre a sorozatos, egyre nagyobb és nagyobb orgazmusok gondolata mindenkit magával ránt… Éld át Te is mindezt a BunnyTron – Thrusterrel! Ettől ugyanis pontosan azt érzed majd, mintha beléd hatolnának, a vibrátor feje úgy képes mozogni, mintha ütemesen döfködnének, és közben még a csiklód is extrém stimulációnak van kitéve. Az orgazmus ennél a vibrátornál nem csak opció, hanem 100%. Az pedig már csak hab a tortán, hogy vízálló, így nyugodtan magaddal viheted a fürdőszobába is!

Termék jellemzők:

Mérete: 29 cm a teljes hossza, ebből 14 cm behelyezhető és 3,5 cm az átmérője;
Anyaga: 100%-ban vízálló zselés;
Funkciói: csiklóizgatás, G-pont izgatás, hüvely izgatás, élethű kielégítés;
Sebességek: egymástól függetlenül állíthatók – a ki-be mozgó fej 6, a klitoriszkar 7 sebességben.
Színválaszték: lila, rózsaszín

Használatához 2 db AA elem (ceruzaelem) szükséges. Javasolt hozzá vízbázisú síkosító alkalmazása, tisztításához pedig a toy cleaner folyadékok jelentik a leghigiénikusabb megoldást.

Ha már most egy eget rengető orgazmusért kiáltasz, rendeld meg pár perc alatt a webshopból! A szállítás és a csomagolás diszkrét, 15 000 Ft-os rendelés esetén pedig ingyenes. Ennél a terméknél a postaköltséggel már nem kell számolnod!