EjaControl korai magömlés elleni kapszula (4 db)

Szexpatika/Késleltetők

https://dreamsexshop.hu/ejacontrol-kapszula-korai-magomles-ellen

Szabadulj meg a korai magömléstől! Legyen magabiztos és önfeledt a szex!

Az EjaControl kapszulák alkalmazásával szabályozhatóvá válik a korai magömlésért felelős neurotranszmitterek szintje az agyban, ezáltal elkerülheted a korai magömlés okozta kellemetlenségeket. A kapszulák más hasonló magömlés elleni készítményekkel szemben, nagyon rövid idő alatt kifejthetik a hatásukat.  A gondosan összeválogatott kiváló alapanyagoknak köszönheti hatékonyságát és akár 3 napig is keringhet a szervezetben a hatóanyag, így nyújtva több napos magabiztosságot a korai magömléssel szemben.

 

Az EjaControl magömlést késleltető kapszula használatával az alábbi pozitív változásokat érzékelheted:

•    Hatását akár már 30-60 perc alatt is kifejtheti, és 2-3 napig is eltarthat
•    Késleltetheti a magömlést és elnyújthatja a szexuális aktus idejét
•    Potencia növelő, libidó fokozó hatást is érezhetsz
•    Keményebb erekciód lehet
•    Kontrolláltabb orgazmust élhetsz át
•    Gyorsabb regenerálódást biztosíthat

 

Milyen növényi összetevőknek is köszönheti hatékonyságát a korai magömlés kezelésében az EjaControl 100%-ban természetes ejakuláció késleltető kapszula?

Összetevők: B6 vitamin, folsav, porított golgotavirág levél kivonat, L-arginin, porított fűrészpálma gyümölcs kivonat, díszgalagonya bogyó kivonat, koreai ginzeng gyökér kivonat, méhpempő kivonat, zselatin, piridoxál-5-foszfát, folsav.

 

Hogyan kell használni ezt az ejakuláció késleltető terméket?

Az EjaControl növényi összetevőket tartalmazó, férfiaknak előállított ejakulációt késleltető kapszulákat orálisan kell használni a termék dobozán vagy a tasak hátoldalán lévő felhasználási javaslat alapján. A legjobb eredmény érdekében vegyél be 1 vagy esetleg 2 kapszulát, lehetőség szerint éhgyomorra, 2 dl folyadékkal, 45-60 perccel a tervezett szexuális aktus előtt. A leghatékonyabb eredmények elérése érdekében ne fogyassz alkoholt, vagy csak minimális mennyiségben. Kerüld a bevétel előtt és közvetlen utána a zsíros ételek fogyasztását, mert ez is nagyban befolyásolhatja a potencianövelő hatást. 24 órán belül ne fogyassz 2 kapszulánál többet.

 

Rendeld meg webshopunkból! 15.000 Ft vásárlás esetén ingyenes a szállítás.
Az üzlet kínálata eltérhet a webáruház készletétől. Személyes vásárlás előtt érdeklődjön a 0617884157-es telefonszámon.