Feminil női vágyfokozó tabletta (30db)

Szexpatika/Vágyfokozók

https://dreamsexshop.hu/feminil-noi-vagyfokozo-tabletta-30db-1929

Vigyél pezsgést a szexuális életedbe!

Téged is megvisel a rohanó élet és a mindennapi stressz? Olyan gyógyszereket szedsz, amik csökkentik a libidódat vagy a változó kor csökkentette a vágyaidat? Akkor Neked is felpezsdítheti nemi életed a Feminil női vágyfokozó tabletta!

A tabletta olyan gyógynövényi összetevőket tartalmaz, amelyek segíthetnek felébreszteni a női szexuális vágyat, mindenféle mellékhatás nélkül! Összetevői között megtalálható a vágyfokozók között méltán dicsért maca gyökér-, fűrész pálma-, és fekete bors kivonat is. A libidó növelését elősegítő hatóanyagok a kapszulákban koncentráltan és gondosan meghatározott arányban vannak jelen, így kúraszerűen alkalmazva naponta 1 Feminil női vágyfokozó tabletta szedése hosszan tartó megoldást kínálhat libidód fokozására!

Próbáld ki most és rendeld meg webáruházunkból, hogy a Te életedbe is visszatérhessen az igazi vérpezsdítő szexuális vágy!

Az üzlet kínálata eltérhet a webáruház készletétől. Személyes vásárlás előtt kérjük, hogy érdeklődjön a 06-1-788-4157-es telefonszámon.