Fleshlight Fleshskins Grip Blue Ice maszturbátor

Férfiaknak/Művaginák

https://dreamsexshop.hu/fleshlight-fleshskins-grip-blue-ice-maszturbator-1927

Valóságos élmény a kezedben!

A Fleshlight Fleshskins Grip Blue Ice maszturbátor a gyártó legújabb kompakt méretű terméke. A termékkel egy új kategória is született, azoknak, akik kedvelik az egyszerű és gyors megoldásokat. A maszturbátor nem kapott tokot, hanem közvetlenül a kezünkbe foghatjuk és szorításunk határozza meg feszességét, a nagyobb élvezetről pedig az extrán redőzött belső felület gondoskodik. Akik kedvelik a vizuális élményt akció közben, azok sem csalódnak majd, mert a Fleshlight Fleshskins Grip Blue Ice maszturbátor áttetsző anyagból készült. A tökéletes ergonómia jegyében bújtatónyílások is várják az ujjaidat, ha csúszóssá válna a külső felülete. A maszturbátor belső nyomását a felső végén lévő nyílásnál szabályozhatod a hüvelykujjaddal. A kéjcsatorna befogadási hossza alaphelyzetben kb. 10 cm, de nagyon rugalmas és könnyen nyúlik, az átmérője pedig alaphelyzetben kb. 3 cm, de ez is könnyen tágul.

A Fleshlight Fleshskins Grip Blue Ice maszturbátor belső felülete az extrán puha és bőrhatású, SuperSkin anyag, mely használat közben átveszi a kezed melegét, ezáltal élethű hatást kelt, ahogy a feszes bemeneti nyílás és a bordás, sűrűn redőzött felület is garantálja a különleges élményt. A Fleshlight Grip Blue Ice maszturbátor egy praktikus műanyag tároló házban kapott helyet, melyben szárítani is lehet a betétet tisztítás után. Kizárólag vízbázisú síkosítóval használható! A termék mindkét vége nyitott, így langyos szappanos vízzel könnyedén tisztíthatod.

Rendeld meg webshopunkról most!

Az üzlet kínálata eltérhet a webáruház készletétől. Személyes vásárlás előtt érdeklődj a 06-1-788-4157-es telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük