Fleshlight Girls maszturbátor sorozat – Lena Paul Nymph élethű művagina

Férfiaknak/Művaginák

https://dreamsexshop.hu/fleshlight-girls-maszturbator-sorozat-lena-paul-nymph-elethu-muvagina-1937

Éld át Te is a valódi szex élményét Lena Paul vaginájának pontos másolatával!

A Fleshlight maszturbátorok Girls sorozatának egyik kihagyhatatlan darabja a Lena Paul Nymph élethű művagina, ami a pornósztár ínycsiklandó szeméremajkainak lenyomatával készült. Lena Paul egy természetes szépség, aki jól ismert csodálatos melleiről és érzéki személyiségéről. Ez a lány nemcsak gyönyörű és okos, hanem tüzes szerető is, aki kimagasló teljesítményt nyújt pornófilmjeiben. A színésznő örömmel adta nevét és vaginájának pontos másolatát a Fleshlight Girls maszturbátorához, mert ezzel is kényeztetni szeretné rajongóit.

Az igazi kirobbanó extázist a gyönyörűen formált, érzékien szűk, de nagyon rugalmas kéjnyíláson keresztül érheted el. A művagina belseje különlegesen változatos hullámos, redős, gömbös belső felszínt kínál. Ez és a Fleshlight egyedülálló puha és bársonyos Super Skin anyaga valódi realisztikus élményt kínál számodra és elképesztő orgazmussal ajándékoz meg.

A hatást még tovább fokozza a diszkrét, műanyag dizájn tok, mely fehér színben készül, egyedi, ezen termékekre jellemző, zseblámpa formában. A kényeztető a tokból szabadon eltávolítható, így egyszerűen tisztítható Toy Cleanerrel vagy meleg vízzel. A Fleshlight Girls Lena Paul Nymph maszturbátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.

Jellemzők:

-egyedülálló USA minőség

 -élethű forma

 -realisztikus, puha, rugalmas anyag

 -diszkrét, praktikus tárolótok

 -víz alatt is használható

-Teljes hossza: kb. 25 cm

-belső átmérője kb. 2 cm, de nagyon rugalmas

Rendeld meg most webáruházunkból ingyenes szállítással és add át magad Lena varázsának!