‘Full Contact’ potencia kapszula férfiaknak (4 db)

Szexpatika/Potencianövelők/Alkalmi potencianövelők

https://dreamsexshop.hu/full-contact-potencia-kapszula-ferfiaknak-4-db-1601

Te is szeretnéd maximálisan kiélvezni a szexuális együttlét minden egyes másodpercét? A Full Contact ebben segítségedre lehet, hiszen a ginzeng és más, a potenciaserkentő és szexuális étvágyfokozó hatásukról már régóta ismert és méltán híres növényi összetevők gondoskodnak a hosszan tartó, erőteljes erekcióról. Az eredmény extra gyorsan, akár 20-30 percen belül érezhető és szemmel jó látható lesz, ráadásul az aktusok közötti regeneráció ideje is jóval alacsonyabb, mint a versenytársaké, ezért nyugodtan készítsd fel partnered: ebből nem csak egy menet lesz!

Összetevők

Ázsiai ginzeng gyökér por 100 mg 21%

Fahéj por 90 mg 19%

Aranygyökér por 75 mg 16%

Rozmaring levél por 75 mg 16%

Zselatin kapszula 65 mg 14%

Szilícium dioxid (csomósodás gátló) 65 mg 14%

Hogyan használd?

Az aktus előtt 20-30 perccel ajánlott 1 db kapszula bevétele 2 dl vízzel. A gyorsabb és hatékonyabb felszívódás érdekében a kapszula tartalmát ugyanennyi langyos vízben is elkeverheted. Hatása akár 2-3 napig is eltarthat.

Figyelmeztetés

Szív- és érrendszeri megbetegedések fennállása esetén kérjük, konzultálj kezelőorvosoddal a potenciaserkentő alkalmazását illetően!

Maradj teljes összhangban a merevedéseddel és rendeld meg most webshopunkról kényelmesen! A diszkrét csomagolásról mi gondoskodunk! 

15 000 forint értékű vásárlás felett a szállítás ingyenes