‘Illusion’ potencianövelő kapszula (8 db)

Szexpatika/Potencianövelők/Alkalmi potencianövelők

https://dreamsexshop.hu/illusion-potencianovelo-kapszula-2-db-1594

Illúzióromboló a merevedésed? 

Az Illusion potencianövelő pontosan erre az esetre lett kifejlesztve, olyan gyógynövények segítségével, mint a ginseng, az aranygyökér kivonat és a kínai ördögcérna kivonat, amik már a történelmi időkben is ismertek voltak kedvező hatásukról. Erre a majd jól érezhető és szemmel is jól látható hatásra nem kell többet várnod 25-30 percnél, így a kapszula bevétele után rövid időn belül már kényeztetheted is kedvesedet. Készítsd fel Őt a maratonra, hiszen vágyfokozó hatása akár 72 óráig is tarthat! 
Most még nagyobb kiszerelésben!

Hogyan használd?

  

Éhgyomorra 1 kapszulát kell bevenned 2 dl folyadékkal, 25-35 perccel a szexuális együttlét előtt. 

Ha egy görbe este után alkalmaznád a készítményt, figyelj arra, hogy csak minimális mennyiségű alkolholt fogyassz előtte! 

Zsíros ételek fogyasztása az Illusion potencianövelő alkalmazása, bevétele előtt és után kerülendő, hiszen negatívan befolyásolhatja a hatását. 

Ha rendszeresen szednéd, 3 naponta 1 kapszula bevétele javasolt.

Összetevők

Porított ginzeng gyökér kivonat (Panax ginseng), porított Aranygyökér 10:1 kivonat (Rhodiola rosea), Kínai ördögcérna gyümölcs 10:1 arányú kivonat (Lycium chinense), zselatin, porított Fahéj száraz kéreg kivonat 5:1 (Cinnamomum cassia), színezékek: titán-dioxid, Tartzine (E102), Kármin (E120), Brillantkék FCF (E133), Ponceau 4R (E124).

Nem szeretnéd partneredet illúziókban ringatni erőteljes férfiasságodat illetően? Rendeld meg a webshopról kényelmesen, a diszkrét csomagról mi gondoskodunk!
15 000 forint értékű vásárlás felett a szállítás ingyenes.