Kobra For Men potencianövelő tabletta (30db)

Szexpatika/Potencianövelők/Kúraszerű potencianövelők

https://dreamsexshop.hu/kobra-for-men-potencianovelo-tabletta-30db-1932

A Kobra For Men potencianövelő tablettát egy különleges orvosi team fejlesztette ki. A tabletta segíthet az intenzívebb erekció és szexuális élet kialakításában. Egyedileg válogatott vitamin komplex tartalma számos nyomelemmel és ásványi anyaggal felpörgetheti és energizálhatja a szervezeted. A Kobra For Men potencianövelő tabletta egyedülálló hatását természetes alapú összetevőinek köszönheti. Merevedést elősegítő hatása mellett még jótékonyan befolyásolhatja az  anyagcserédet is, ezzel optimalizálva szervezeted energiaszintjét. 

A Kobra potencianövelő tabletta lehetséges hatásai:

•    Mindig készen állhatsz a szexuális aktusra.

•    Hosszú távon biztosíthatja a kemény erekciót.

•    Növekedhet a szexuális vágyad és teljesítőképességed.

•    3 havonta nyugodtan tarthatsz 6 havi szünetet, de a libidód folyamatosan magas lesz.

•    Önbizalmad, magabiztosságod megnövekedhet.

 

Hogyan használd Kobra potencianövelő készítményt?

A tablettákat  2-3 hónapon keresztül érdemes folyamatosan szedned a kellő eredmény elérése érdekében. Három hónap után kihagyhatsz akár hat hónapot is. Naponta összesen egy tablettát kell bevenni. A legjobb eredmény elérése érdekében vegyél be naponta egy Kobra potencianövelő tablettát reggel éhgyomorra, azonos időpontban, bő folyadékkal.

Kényelmesen és könnyedén meg tudod rendelni a terméket webshopunkon keresztül. A szállítás maximálisan diszkrét, ha pedig más termékeket is választasz mellé, 15 000 Ft feletti vásárlás esetén nincs postaköltség!