LoveToy King-Sized – nagy méretű tapadókorongos dildó (29 cm)

Nőknek/Dildók/Élethű dildók

https://dreamsexshop.hu/lovetoy-king-sized-nagy-meretu-tapadokorongos-dildo-29-cm-1964

Csak haladóknak! A LoveToy King-Sized valósághűen ágaskodó dildója az egyik legigazibb élményt nyújtja, amire egy dildó csak képes lehet. Különlegessége nem csak lélegzetelelállító méretében rejlik, hane, anyagában is, ami élethűen szimulálja egy pénisz felépítését, külső rétege lágysága és bőrszövethez hasonló tapintású felülete pedig az igazi bőrt hivatott megjeleníteni. A LoveToy dildó izgató erezettsége lévén fokozza a használat közbeni és a látványra is élethű érzetet. Az extra élvezetek elérése érdekében hozzáadott formás heréknek pedig biztosan nem tudsz majd ellenállni! Rugalmas, hajlítható kialakításának köszönhetően semmilyen  testfelépítés sem okozhat gondot neki, az alján található tapadókorong pedig sík felületre könnyen rögzíthető, így felhasználásának csak a fantáziád szab határt.
Vállald a kihívást és részesítsd magad egy olyan szexélményben, amiről eddig csak ábrándozni mertél!

Az alábbi videóban találod a felnőtteknek szóló éles tesztet:   

Tisztítása

Az első használat előtt és azt követően minden használat után langyos szappanos vízzel vagy segédeszköz tisztítóval kell lemosni a higiénia érdekében. Használatához vízbázisú síkosítót javasolunk.
 

Kényeztesd magad és rendeld meg webshopunkról most ! A diszkrét csomagolásról mi gondoskodunk. 15.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Az üzlet kínálata eltérhet a webáruház készletétől! Személyes vásárlás előtt érdeklődj a 06-1-788-4157-es telefonszámon.