LoveToy Sliding-Skin – realisztikus húzogatható dildó (24 cm)

Nőknek/Dildók/Élethű dildók

https://dreamsexshop.hu/lovetoy-sliding-skin-realisztikus-huzogathato-dildo-24-cm-1950

A nagyobbat szereted? A LoveToy Sliding-Skin műpéniszének élethű mivoltának titka a különleges, az igazi hímvessző bőréhez hasonlóan húzogatható felület. Lágy, bőrszövethez hasonló tapintású bőrbarát szilikon anyaga mindehhez egy hatalmas pluszt is ad, könnyen hajló formája pedig bármilyen testfelépítéshez idomul. A formás herék és az erezettség nemcsak a látványt, de a maszturbációt is izgalmassá teszik, az alján található tapadókorong pedig egyszerűen helyezhető sík felületekre, így a felhasználás módjának csak a fantáziád szab határt!

Gyakorolnád a kézi kényeztetést vagy csak valósághű és ezáltal felejthetetlen örömökkel lepnéd meg magad? A Sliding-Skin dildó mindkét esetben ideális választás.

 

Méretei

Átmérő: 4,5 cm
Behelyezhető hossza: 18 cm
Teljes hossza: 24 cm

 

Tisztítása

Az első használat előtt és azután minden használat előtt és után langyos, szappanos vízzel vagy segédeszköz-tisztító folyadékkal kell lemosni. Használatához vízbázisú síkosító javasolt.

 

Rendeld meg most webshopunkról, a diszkrét csomagolásról gondoskodunk! 15.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.