‘Lust Date’ társasjáték felnőtteknek

Játék & Ajándék/Társasjátékok

https://dreamsexshop.hu/sexhunting-lust-date-p-4023

A Lust Date kifejezetten párok számára létrehozott izgató, erotikus társasjáték.  Dobd fel a hálószobát egy kis plusz játékkal! A Lust Date társasjáték segít az egymásra való hangolódásban, a hangulat oldódásában és a könnyed ellazulásban. Ideális azoknak, akik most kezdik el felfedezni egymás szexualitását egy bimbózó párkapcsolatban, de azoknak a veterán pároknak is, akik egy kis forró újdonságot csempésznének a háló falai közé.

Hogyan kell játszani? 

A játékot két módon is lehet játszani. A játék kezdetén, de akár menet közben is, a játékosok eldönthetik, hogy a lazább ismerkedős verziót választják, vagy a merészebb játékmódot. Minden játékkártyán két típusú feladat található, melyek vagy a partner megismerését, vagy huncutabb feladatokat rejtenek. A játék célja, hogy a játékosok a kérdések megválaszolásával és a feladatok végrehajtásával minél több jutalomkártyát gyűjtsenek. A kártyákon különféle szexuális jutalmak, kényeztetések találhatók, melyek a játék végén akár azonnal beválthatók, de a játékosok akár takarékoskodhatnak is velük és a forró kényeztetéseket szétoszthatják a hétköznapi esték között, hogy mindennapra jusson a jóból. Megéri, nem?
 

Rendeld meg most webshopunkról és játssz kedveseddel nemcsak a megszokott módon! A diszkrét csomagolásról gondoskodunk. 15.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.