‘Natural Power’ potencia kapszula (6 db)

Szexpatika/Potencianövelők/Alkalmi potencianövelők

https://dreamsexshop.hu/natural-power-potencia-kapszula-6-db-1616

Fontos számodra a természetesség? A Natural Power for Men számára is, ezért készült válogatott növényi összetevőkből, melyek segítségével Te és nemesebbik részed is újra erős, életteli formában érezhetitek magatokat! A potencianövelő extra hatását már akár a bevételt követő 30-40 percen belül érezheted, de még jobb hír, hogy nem csak Te, de partnered sem lesz elégedetlen a végeredménnyel. Készüljetek fel az élményszerű együttlétlétre, hiszen a vágyfokozó hatás akár 72 órán át is tarthat!

Összetevők

Fűrész Pálma kivonat (Serenoa Repens), Panax Ginseng kivonat, Rhodiola Rosea kivonat (Lignum rhodium), Oleum cucurbitae, Furctus Hippophae rhamnoides kivonat, Furctus litchi kivonat

Hogyan használd?

1 db kapszulát 30-45 perccel a tervezett szexuális együttlét előtt vegyél. A bevétel előtt és közvetlen utána kerüld a zsíros ételek fogyasztását, mert negatívan befolyásolhatja a hatóanyagok felszívódását, ezáltal a potencianövelő hatékonyságát.

Görbe este? Nem gond! A készítmény mérsékelt alkoholfogyasztás mellett is alkalmazható.

Figyelmeztetés

Szív- és érrendszeri megbetegedések fennállása esetén kérjük, konzultálj kezelőorvosoddal a potenciaserkentő alkalmazását illetően!

A termék halzselatint tartalmaz.

Lepd meg magadat és partnered egy természetesen kemény férfiassággal!

Rendeld meg a webshopról kényelmesen, a diszkrét csomagról mi gondoskodunk! 

15 000 forint értékű vásárlás felett a szállítás ingyenes.