‘PENISEX’ étrend-kiegészítő kapszula férfiaknak (40 db)

Szexpatika/Potencianövelők/Kúraszerű potencianövelők

https://dreamsexshop.hu/penisex-etrend-kiegeszito-kapszula-ferfiaknak-40-db-586

Növényi összetevőkből álló étrendkiegészítő kapszula a férfierő megtartása vagy visszanyerése érdekében! A szerelemkapszulának is nevezett termék segít, hogy szexisten maradj az ágyban, javuljon a teljesítményed – mindezt speciális, növényi alapanyagokat tartalmazó összetevőlistájának köszönhetően!

Összetevői:

L-Arginin-Hydrochlorid, Koffein-Anhydrid, Hafer Extrakt 10:1, Kapselhülle: Gelatine, Füllstoff: Mikrokristalline Cellulose, Ascorbinsäure, Pinepur : Extrakt aus Seekiefernrinde (Pinus Marittima) mit 75% Polyphenolen (OPC), Vitamin E, Zink (II) gluconat, Natriumselenit, Chromchlorid, Folsäure, Farbstoff: Titandioxid (E 171), Indigotin (E 132), Trennmittel: Magnesiumstearat.

A nagy kiszerelésű kapszula nem az a típusú teljesítményjavító, amit aktus előtt kell alkalmaznod, hanem egy folyamatosan szedendő készítmény.  Adagolása: napi 1 kapszula bevétele bőséges folyadékkal, közel azonos időben.

Minden alkalommal olvasd el részletesen a terméktájékoztatót és az összetevőlistát! A használati útmutatónak megfelelően járj el, és ne lépd túl a napi ajánlott mennyiséget!

Kényelmesen és könnyedén meg tudod rendelni a terméket webshopunkon keresztül. A szállítás maximálisan diszkrét, ha pedig más termékeket is választasz mellé, 15 000 Ft feletti vásárlás esetén nincs postaköltség!