‘Roxy Rabbit’ nyuszis szilikon vibrátor

Vibrátor/Csiklóizgatós vibrátorok

https://dreamsexshop.hu/roxy-rabbit-nyuszis-szilikon-vibrator-1190

A Szex és New Yorkból már 20 évvel ezelőtt kiderült, hogy a nyuszis vibrátornak nincsen párja, és könnyedén függővé tehet, ha nem figyelsz oda… Mindezt annak köszönheti, hogy képes minden vágyadat kombináltan kielégíteni, és egyszerre izgatja a csiklódat, a hüvelyfaladat és a G-pontodat is. Három motorjával összesen 49 különböző mód állítható be rajta, selymes anyaga, és tökéletes ívű feje pedig gondoskodik arról, hogy intenzívebb és hosszabb orgazmusban legyen részed, mint eddig valaha. Anatómiai kivitele leghengerlően precíz, puha, mind a klitoriszt izgató nyuszifülek, mind pedig a vibrátor teste rugalmas kialakítással rendelkeznek, hogy minden pontod maximális minőségű kielégítést kaphasson. Kényeztesd magad akár egy relaxáló fürdő során is, hiszen a Roxy Rabbit egy teljesen vízálló vibrátor! Fokozat állításhoz a gombokat a szexi, szív alakú talprészben helyezték el.

Termékjellemzők:

Anyaga: a vibrátor teljesen vízálló, ABS talp- és vezérlőrésszel, selymes tapintású, bőrbarát szilikon testtel és szilikon nyuszifülekkel rendelkezik
Működéséhez 4 db AAA elem szükséges
Színválaszték: lila-fehér vagy rózsaszín-fehér

Használatához vízbázisú sikosító javasolt.

Megéri a webshopból rendelni! Mindössze pár kattintás az egész, a szállítás pedig teljesen diszkrét – 15 000 Ft feletti rendelés esetén ráadásul ingyenes is!