Rui Shen magömlés késleltető olaj (3 ml)

Szexpatika/Késleltetők

https://dreamsexshop.hu/rui-shen-magomles-keslelteto-olaj-3-ml-1097

Ne legyen többé gondod a korai magömlésre, nyújtsd a maximumot az ágyban, élvezzétek az együttléteket, ameddig csak kedvetek tartja! Ha már úgy érzed, minden lehetséges módot megpróbáltál késleltetni az ejakulációdat, de még mindig túl hamar sülsz el, akkor ideje kipróbálni a hagyományos kínai receptúrát. Intenzív hatása miatt tényleg azoknak ajánlott célzottan, akiknek az enyhébb megoldások nem váltak be!

A használók többsége legalább 25 perccel hosszabb menetekről számolt be a gyorstüzelés helyett, és hatása már az első alkalommal megmutatkozott.

Miért hatékony a Rui Shen magömlés késleltető olaj?

csökkenti a makk érzékenységét,
hatással van az erekcióra – keményebb lesz tőle a péniszed,
ezáltal tovább bírod majd az együttlétet,
kontrollt kapsz a tested felett,
és az orgazmus elérését eközben nem nehezíti, sőt, intenzívebb lesz az élvezés.

Használata:

Külsőleg használatos termék. Az olajat a készletben található ecset segítségével vidd fel a péniszedre vékony rétegben, az együttlét előtt 30 perccel. Hogy pontosan milyen mennyiségre van szükséged, a páradik használat alkalmával fogod érezni, az igény egyénenként eltérhet. Ne érintkezzen szájjal vagy szemmel! (Az orális izgatást időzítsétek az alkalmazás előttre.)

Mindig olvasd el figyelmesen a tájékoztatót, és az útmutatásnak megfelelően alkalmazd!

Gyógynövény tartalmú készítmény, az egyes összetevőkre érzékenyek számára a használat nem javasolt. Szívbetegség, illetve magas vérnyomás esetén konzultálj a kezelőorvosoddal a termék alkalmazásáról! Mellékhatás tartós használat mellett sem ismert.

Összetevők:

Radix Ginseng (30%)
Rhizoma Polygonati (15%)
Cortex Cinnamomi (15%)
Semen Ziziphi Spinosae (10%)
Radix Angelicae Dahuricae (8%)
Radix Salviae Miltiorrizae (7%)
Rhizoma Atractylodis (7%)
Aqua (8%) 

Vigyázz, hamisítják!

Rendeld meg az eredeti Rui Shen magömlés késleltető olajat webshopunkból, és élvezd a hosszas együttlét örömét! 15 000 Ft-os rendelés felett a szállítás ingyenes.