Sextra potencianövelő tabletta (30db)

Szexpatika/Potencianövelők/Kúraszerű potencianövelők

https://dreamsexshop.hu/sextra-potencianovelo-tabletta-30db-1934

A Sextra potencianövelő tabletta kiváló választás lehet, ha egy olyan rendszeresen alkalmazható terméket keresel, ami 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaz. A tablettákat kúraszerűen, rendszeresen kell szedni  ahhoz, hogy meghozzák a pozitív változásokat.  Pár hét után már érezhetően fokozódhat a libidód, merevedésed erőteljesebbé és keményebbé válhat. Ha van pici prosztata problémád is, úgy a tabletták jótékonyan hathatnak a jóindulatú prosztata megnagyobbodására is!  A Sextra potencianövelő tabletta  alkalmazása alatt nem kell aggódnod azon, hogy nem leszel  képes a kemény erekcióra, s mindezt mellékhatások nélkül érheted el!

A Sextra potencianövelő tabletta használatával az alábbi pozitív változásokat érzékelheted:

•    Növekedhet a libidód.
•    Erőteljesebb erekciód lehet.
•    Gyorsabban regenerálódhatsz az aktusok között.
•    Növekedhet a szexuális vágyad és teljesítőképességed.
•    4 havonta nyugodtan tarthat 6 havi szünetet, de a libidód szintje folyamatosan magas lesz.
•    Önbizalmad és szexuális kisugárzásod is megnőhet.

Milyen növényi összetevőknek köszönheti hatékonyságát Sextra potencianövelő tabletta?

Összetevők: Niacin, B12- vitamin, E-vitamin Cink (Zinc), Páfrányfenyő (Ginkgo Biloba), Fűrészpálma (Saw Palmetto), Szibériai ginzeng (Eleutherococcus Senticosus), L- arginin, Maca (Lepidium Meyenii), Osztriga (Ostreidae).

 

A Sextra potencianövelő tabletta adagolása:

Szedj be naponta 1 szem férfiaknak készült tablettát, lehetőség szerint étkezés előtt egy órával, vagy étkezés után legalább egy óra elteltével. Fontos, hogy éhgyomorra történjen a tabletta beszedése, mert a hatóanyagok felszívódása üres gyomorból a legoptimálisabb. A Sextra amerikai gyártójának tesztjei alapján azt javasoljuk, hogy egy kúra időtartama legalább négy hónap legyen!

Rendeld meg most és növeld meg Te is természetes módon a szexuális teljesítményedet!