‘UltraSeven’ rádiós vibrációs tojás

Nőknek/Vibrációs tojások

https://dreamsexshop.hu/ultraseven-radios-vibracios-tojas-1473

Legyen olyan erotikus élményben részed, amibe újra és újra belepirulsz, ha eszedbe jut! Mesteri hangulatfokozó hatással bír az UltraSeven vibrotojás, aminek használata túlmutat egy klasszikus kéjjátékon… Bárhol, bármikor képes felpörgetni, az esti bevásárlástól egy dögunalmas céges vacsoráig – csak a pajzánságotokon múlik, hol és milyen intenzitással vetitek be… Ez ugyanis egy igazi közös kis játékszer!

7 különböző kényeztető móddal rendelkezik, és egy vezeték nélküli távirányító segíti a vezérlését, hogy a partnered fantáziájára és kedvére legyél bízva minden alkalommal. Ugye, milyen izgató? Anyaga selymes, intenzív rezgésvezető hatással, lekerekített, íves formája pedig tökéletesen passzol bármely intim nyíláshoz. Persze bevethető izgatásra, előjátékhoz is masszírozóként alkalmazva, tényleg csak rajtatok múlik, hogyan alkalmazzátok, a lehetőségek szinte végelenek, élvezzétek ki, és általa egymást is!

Termék adatok:

Anyaga: ABS + PU bevonat – EU-konform phthalát-mentes, bőrbarát anyag;
Mérsékelten vízálló kivitel;
Mérete: 14,5 cm hosszú a kihúzózsinórral együtt, 6 cm hosszú maga a tojás, 3,5 cm-es átmérővel rendelkezik.
Vezérlése: 2 gombos, vezeték nélküli távirányítóval kezelhető;
A teljesen biztonságos használat érdekében, kihúzózsinórral ellátva;
Színe: fekete vagy rózsaszín;
1 db LR23-as, és 2 db N típusú elem szükséges a működéséhez – ezeket a csomag tartalmazza!

Rendeld meg webshopunkon keresztül pár kattintással ezt a nagyon pajzán játékszert! 15 000 Ft-os rendelés felett a házhozszállítás díjtalan.