‘Venicon’ potencianövelő tabletta férfiaknak (4 db)

Szexpatika/Potencianövelők/Alkalmi potencianövelők

https://dreamsexshop.hu/cobeco-venicon-for-men-p-3175

A merevedési zavar nemcsak az idősebb korosztályt érintheti. A stressz és egyéb életmódjellemzők következményeként bárkinél jelentkezhet, de nem kell együttélned a megalázó gondolattal, mert a probléma leküzdhető! Hozd vissza régi lepedőakrobata képességeidet, találj vissza ugyanahhoz a szexistenhez, aki voltál – csak a megfelelő segítségre van szükséged!
A Venicon természetes hatóanyagaival segít abban, hogy ezt a célt elérd, visszaadja neked az igazi férfierőt! Ha 18 és 88 év közti férfi vagy, ennek a tablettának a segítségével még bőven van esélyed hosszú és fülledt, erotikus élményekben bővelkedő éjszakákat átélni… Sőt, talán több szexben lesz majd részed, mint korábban bármikor!

Mit érhetsz el pontosan a Venicon potencianövelő tabletta szedésével?

Erősebb és keményebb merevedést;
1,5-5 órával későbbi magömlést – tehát hosszabb, akár többórás meneteket;
Rövidebb regenerálódási időt két menet között.

Mit tartalmaz a tabletta?

Növényi eredetű hatóanyagokat, nem szerepelnek összetevőlistájában vényköteles alkotóelemek!

Calcium(58mg, 7%RDA*), Niacin(25mg, 138% RDA*), Zinc(10mg, 66% RDA*), Maca Root(134mg), Catuaba Bark(42mg), Muira Puama(42mg), Epimedium sagittatum(37mg), L-Arginine(34mg), Kola Nut(25mg), Oat(25mg), Nettle Leaf(25mg), Pumpkin seed(25mg),Tribulus Terrestris Extra(20mg), Ginger Root(20mg), Cayenne(20mg), American Ginseng(17mg), Siberian Ginseng(17mg), Korean Ginseng(17mg), Sarsaparilla root(17mg), Orchic Sustance(10mg), Caffeine(10mg). 
Csomósodásgátló szerek : magnézium stearát, sztearinsav, silicon-dioxid. 
Emulgeáló és stabilizálószer: hydroxi-propil-methylcellulose, poliethilén glikol. 
Színezék: titánium dioxid, FD& C red#40.

A doboz tartalma: 4 db kapszula.

Hogyan alkalmazd?

Együttlét előtt 30 perccel vegyél be bő folyadékkal 2 db tablettát. Mindig pontosan kövesd a tájékoztatóban szereplő instrukciókat!

Rendeld meg webshopunkról a terméket, mi pedig gondoskodunk róla, hogy teljesen diszkrét csomagban érkezzen meg hozzád. 15 000 Ft-os vásárlás felett a szállítás ingyenes!