‘Virility Max’ potencianövelő kapszula (4 db)

Szexpatika/Potencianövelők/Alkalmi potencianövelők

https://dreamsexshop.hu/virility-max-potencianovelo-kapszula-4-db-1597

A Virility Max Plus minden potencia problémát megoldhat!

A készítmény helyreállíthatja potenciát és lerövidítheti a szerelmi aktusok közötti időt. A szerszám mindig készen állhat majd egy újabb bevetésre. Csalódás szinte kizárt! Ezeknek a kapszuláknak a segítségével nem csak hogy többszörös és csodálatos orgazmust érhetsz el, de emellett stabil és hosszan tartó erekciód is lehet minden alkalommal. Elejtheted a korai magömléssel járó kellemetlenségeket is, mivel a termék ebben is segítséget nyújthat majd Neked.

Összetevők: Ázsiai Ginzeng gyökér por, Fahéj por, Arangyökér por, Szareptamustár por, Zselatin kapszula, Szilicium dioxid (csomósodás gátló)

A Virility Max kapszula nem ajánlott abban az esetben, ha szívproblémáid vagy vérnyomás problémáid vannak. A termék hatással lehet az erekre. Értágító és vérbőséget fokozó hatással bír. Mielőtt elkezdenéd használni a terméket, konzultálj kezelőorvosoddal és kérd ki a tanácsát a termék fogyasztásával kapcsolatosan.

Megrendelhető kényelmesen webshopunkból – a szállítás maximálisan diszkrét, és 15 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes!