We-Vibe Sync – hajlítható szilikon párvibrátor

Vibrátor/Párvibrátorok

https://dreamsexshop.hu/we-vibe-sync-hajlithato-szilikon-parvibrator-1470

Egy vibrátor, amit a pároddal közösen használhatsz – egy vibrátor, ami világrengető orgazmust ígér mindkettőtöknek! Hogyan működik ez a trendi, szexi, szuper formatervezésű segédeszköz? Az egyik „ágát” a punciba, a másikat pedig a csiklóhoz szükséges illeszteni. A duplamotoros technológiának köszönhetően a We-Vibe Sync egyszerre stimulálja mindkét kéjzónát, míg a behatoló pénisz mozgása hol egyik, hol pedig másik tájékhoz szorítja izgatóan a vibrátort, és érzékeli ugyanúgy az intenzív rezgést. Garantáltan mély nyomot hagy majd bennetek ez a pajzán kis party, sőt: lehet, hogy totálisan ráfüggtök majd!

Alap termék információk:

Anyaga: maximálisan bőrbarát, orvosi minőségű szilikon;
Méretei: a G-pont kar behelyezhető hossza 6,7 cm, vastagsága 1,5 cm; csiklókar hossza 7,3 cm, vastagsága 2 cm;
Duplamotoros termék;
Töltési ideje 2 óra, működési ideje 3 óra;
Működése nagyon csendes;
Színválaszték: lila vagy türkizkék

További tudnivalók:

A vibrátor anyaga rugalmas, könnyen idomul a test adottságaihoz, emellett 100%-ban vízálló. Vezeték nélküli távirányítója akár 3 méteres távolságból is lehetővé teszi a használatot, illetve könnyen, applikáción keresztül vezérelhető a segédeszköz. A hatféle vibrációs mód és tízféle erősség mellett akár saját rezgésminta létrehozására is lehetőségetek van, hogy mindig a hangulatnak megfelelő intenzitásban pörögjenek az események. A vibrátorhoz vízbázisú síkosító alkalmazása javasolt!

Rendeld meg a terméket webshopunkon keresztül mindössze pár kattintással! 15 000 Ft értékű vásárlás felett a szállítás ingyenes.